Kérdés esetén keressen minket bizalommal! 

parokam@parokam.hu

Hajpótlás, hajhosszabbítás


Ha szeretnél (akár az egyik pillanatról a másikra) látványosan dús, csodálatosan hosszú hajat, vagy – átmenetileg vagy tartósan – hajgondokkal küzdesz (mert ritkul, hullik, vagy egyszerűen csak elégedetlen vagy vele) a hajpótlás és a hajhosszabbítás pompás megoldás lehet számodra.

Ilyen hajpótlók, hajhosszabbítások léteznek


Ha szeretnéd látványosan és gyorsan meghosszabbítani a hajadat, vagy pótolni, választhatsz emberi hajat (mely komoly kémiai folyamatokon megy keresztül mielőtt felhasználhatod és drága) vagy szétnézhetsz a kiváló minőségű szintetikus hajpótlások, hajhosszabbítási megoldások között is, hiszen ezek már olyannyira hasonlítanak az emberi hajra, hogy nem látszik rajta, hogy nem az eredeti hajad.
Szinte mindegyik szintetikus hajpótló, hajhosszabbító "rázd és menj" típus (azaz azonnal viselhető), és kevesebb formázást igényel, mint egy emberi haj paróka. Azonban távol kell tartanod a hőforrásoktól (hőforrás lehet a hajvasaló, a hajsütővas, a hajszárító vagy bármely más meleg eszköz) mivel az károsíthatja a szálakat. A szintetikus hajhosszabbítások és hajpótlók megfelelő ápolással körülbelül 6 hónapig tarthatnak.

Így viseld a hajpótlást, hajhosszabbítást


Egyszerűen csak tervezd meg, hogy hajad melyik részének van szüksége segítségre, vagy nagyobb volumenre, és ott alkalmazd a hajhosszabbítást. (Mi azt javasoljuk, hogy bármelyiket is választod mindig a természetes hajvonaladtól viseld, ne legyen „fura”).
Figyelj oda arra, hogy megfelelően rögzítsd és „jól álljon neked” hacsak nem egy különleges alkalomra vásároltad. A „súlyától” nem kell tartanod, hiszen szinte könnyebb lesz, mint az eredeti hajad lenne, így nyugodtan viselheted a hajpótlást és könnyedén meghosszabbíthatod a hajad is.

Íme az előnyök


Mind a hajhosszabbítás, mind a hajpótlás különösen hosszú távú eredményt nyújtanak. A beragasztott vagy bevarrt hajhosszabbítások, hajpótlások megfelelő ápolás mellett akár több hónapig is tökéletesek és látványosak maradhatnak. A hajhosszabbítás előnye, hogy egy rendkívül könnyű módja annak, hogy az általad kívánt hosszúságot és volument hozd létre anélkül, hogy hónapokat vagy akár éveket kellene eltöltened a haj növesztésével és az ápolásával: ezzel nem csak rengeteg időt, hanem pénzt is megtakaríthatsz.
(Aranyszabály, hogy hajhosszabbítást vagy hajpótlást nem szabad ritkuló vagy töredező hajra alkalmazni, mivel a plusz súly kitépheti, tovább ritkíthatja a hajat és ronthat a helyzeten.)

Ilyen hajhosszabbítási és hajpótlási lehetőségeid vannak


Ahogy a paróka esetében, a hajhosszabbítás és a hajpótlás is számtalan csodás lehetőséget ad számodra: szinte bármilyen stílusú, fazonú, méretű, megjelenésű hosszabbítást és pótlást választhatsz. A végeredmény azonnal látható: dúsabb, volumenizáltabb és izgalmasabb haj, mely új külsőt is kínál számodra.
Ismerd meg a hajhosszabbító és hajpótló termékeinket és válaszd a hozzád tökéletesen illőt.


7termék 17